Home » Nyheter » Svenskt Guldregn på Paint EM

Svenskt Guldregn på Paint EM

Europaint 2015 (Paint EM) pågår som bäst nu i Kreuth och redan har det börjat trilla in medaljer till de svenska ekipagen. Tävlingen pågår 23-29 augusti.

Jonna Eriksson och Brave forever blev i helgen Maturity Champion i grenarna trail, pleasure och hunter i söndags. Maturityt är för 5-6 åriga hästar.
Ägare och uppfödare är Mia Bråve som själv efter 10 års frånvaro på Europa-arenan återigen äntrat tävlingsringen med Bråvestas egen uppfödning Brave forever. De har hittills fått två brons, i open och amatör halter och i showmanship fick de zone championship brons som bäste svensk, totalt blev de nia i klassen.

Therese Andersson tävlar Brave Awasome Asset, som är yngre halvbror till Brave Forever. Dom är båda efter Sonny Sinola Luck. Ekipaget kom 5.a i pleasure futurityt för 3-4 åringar.  Ägare: Caroline och Lennart Hagelqvist

Måndag blev en fullträff för debutanten Jeane Strömberg och CBS MR perfekt då de tog två Guld i open amatör halter.  Även ett brons i Color Halter till Jeane Strömberg och CBS Mr Perfekt.

Sofie Wedberg och CBS Black Mio Wiz tog fram storsläggan och kammade hem två Guld,  i Amateur och Open Halter.

 

Vi återkommer med mer resultat och du kan se livestream här: http://equinestream.com/

Foto: Figure eight, Europaint Jonna Eriksson och Brave Forever

 

 

Om Redaktionen

Se också

Framgång är ett val

En ny bok har öppnats för 2019. En bok som ska fyllas med innehåll, ett …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.