Senaste nytt
Home » Livsstil » Björnjägarens fantastiska westernfastighet till salu

Björnjägarens fantastiska westernfastighet till salu

En profil med stort intresse för westernkulturen var Per “Björnjägaren” Carlsson som tragiskt gick bort i en olycka i vintras. Har du besökt High Chaparral under westernveckorna så har du garanterat träffat på honom, han var svår att missa med sinindianutstyrsel och björnhuvud som huvudbonad. Per var speciellt intresserad av indian- och trapperkultur och byggde sitt eget paradis “Björnjägarens Äventyr” där enskilda och grupper kunde ta del av kulturen.

Nu har du möjlighet att köpa ditt eget westernäventyr då fastigheten är till salu genom mäklaren Skogsbyrån Sjuhärad.

Blåkärr ligger vackert och enskilt vid sjön Blåtjärn 47 km från Göteborg. Det är en unik hästgård på 3,5 ha med alla byggnader i westernstil; bostadshus med härlig utsikt över Blåtjärn, stall för 3 hästar, paddock, rundkorall, gäststuga m.m.

Gården, som är mer känd som “Indianbyn i Ödenäs”, har under 10 års tid byggts om till en westernhästgård av Per “Björnjägaren” Carlsson. De flesta av byggnaderna är till stor del färdiga, men en hel del arbete återstår med westernbyggnaden och bostadslägenheten ovanför stallet samt vissa utrymmen i bostadshuset.

Till gården hör även ett skogsskifte på 3,5 ha i norra änden av sjön Ören med ca 200 strand mot sjön.

Länk till objektet: https://www.skogsbyran.com/alingsasorsbraten1-9

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Redaktionen

Se också

Perfektionist-fokus • Del 1 – Egenpåverkan på din mentala status

Att vara förberedd inför en tävling är ju A och O, det vet alla ryttare. …