Breaking News
Redaktionen

Redaktionen

Redaktionen har sett i stort sett likadan ut från start. Förutom våra fem fasta medarbetare så har vi under åren även anlitat många frilansskribenter och vi håller konstant utkik efter bra reportagematerial.

Chefredaktören Vår chefredaktör Åsa Wikberg bor utanför Sunne med sina tre painthästar, hundarna Happy och Cookie, fyra katter, sambo och barn. Här håller hon i alla trådar som med jämna mellanrum blir till en tidning. Dessutom skriver och fotar hon en del av reportagen i tidningen.

Annonssäljare/skribent och fotograf  Mia Kristoffersson bor i Kågeröd. Där delar hon bostad med sambo, tre hundar, tre hästar och ett okänt antal katter. Roping och cutting är Mias specialitet.

Annonssäljare/fotograf och skribent Carina Kvist är den av oss som är bosatt längst norrut. Carina är annonssäljare men även fotograf och skribent.

Annonssäljare Birgitta Karlgren är ny annonssäljare från 2013. Hon bytte dressyr mot western och uppfostrar nu sin nya unghäst, en quarter förstås.

Fotograf/skribent Lena Holmgren är  vår uppskattade skribent och fotograf. Hon bor i Linköping med man och två barn. Fritiden går åt till att måla och träna med hunden samt hjälpa dottern med familjens arab som måste få på sig westensadel åtminstone någon gång i veckan.

Grafisk form/Bildbearbetning Elin Dahlström  är involverad i tidningsproduktionen då hon arbetar med design och bildproduktion. På fritiden tränar/tävlar hon dressyr med det egna haflingerstoet Luizza och besöker även agilitybanan ibland med den busiga portugisiska vattenhunden Nelly.

Scrolla till toppen