10 säkra julklappstips

Hej!

Julen närmar sig med stormsteg, mysigt! Vad tror ni om en vit jul? Här i Skaraborg känns det som det var många år sedan sist.

Jag tänkte ge Er 10 förslag på julklappar för en hästälskare så här innan jul. Det här är inget sponsrat inlägg utan det är helt och hållet mina egna ord. Många har frågat om tips så jag har gjort en lista med tips i olika prisklasser.

  1. Hästgodis kan ju aldrig vara fel. Mina hästars favoriter heter St. Hippolyt lobs. c7e7f911-40ee-44f1-9afa-ba637ba9ec9d
  2. Grooming produkter blir man alltid glad av och man kan typ inte få för mycket. Mina favoriter kommer från K9. Jag älskar vad de innehåller, hur de luktar och vilket resultat produkterna ger. Finns en hel del från K9 på Hööks.fb_img_1481539491657
  3. En fluffig, fin och go sadelgjord är extra skön under vinterhalvåret. Jag använder en som kommer från professionals choice. Jag älskar den. Lätt att slänga i tvättmaskinen på 30 grader så kommer den ut som ny igen. Jag har köpt min hos Highridge.smx-sadelgjord-med-fa%c2%a5rskinn
  4. Classic equines benskydd är mina favoriter. Jag tycker de ger ett extra stabilt stöd. Sedan är de väldigt snygga och hållbara. De finns i massa härliga färger och jag tror att det bara är All That Western som säljer dem. 101_cls100lb
  5. Något som väckt mycket intresse på tävlingarna i år var Success rosa glittriga hovar. Svaret var twinkle toes. On fleek! Mina lack kommer från Ryttarstugan. 629815d5c50ee6f0100efe401063fd162458be5a_800x800
  6. För tävlingsryttaren kan en snygg blus göra susen. Jag har flera stycken egendesignade från Design HannaH. Ett presentkort där och julen är räddad. fb_img_1481539465362
  7. Ett presentkort hos favorittränaren förenar båda nytta och nöje. Eller varför inte prova något nytt?
  8. Boots sliter man snabbt om man tillbringar mycket tid i dem. Dessutom är det kul att ha några att välja bland. Mina favoriter kommer från Ariat, köpta hos Pryss. De sitter bäst på mina fötter! unbridled
  9. Jag har ju ridit och tävlat i en KEP hjälm under året och jag är verkligen imponerad av den hjälmen. Har även hittat en som glittrar, hur snygg som helst. Finns en design för alla hos Cheval Ridsport. 84677651-origpic-b6cb66
  10. Lucky Rider Hood är både snygga och funktionella. Gillar att träna i dem då det går att stoppa undan sladdar från hörlurarna i tröjan. Sladdar får gärna hålla sig undan när man rider eller springer. Störande och lätt att fastna i. fb_img_1481539784587

Om Rosie Blomquist

Rosie Blomquist är en 25-årig tjej från Skaraborg som främst tävlar timed events; barrel race, team penning och team sorting. Hon driver Rosie B Barrelhorses och är sambo med Filip, som delar intresset för hästar och hundar.

Se också

Stoägare – Information inför Avelssäsongen

Våren är snart här och en ny avelssäsong stundar. Nya drömmar om föl väcks över …