Svenskt Guldregn på Paint EM

Europaint 2015 (Paint EM) pågår som bäst nu i Kreuth och redan har det börjat trilla in medaljer till de svenska ekipagen. Tävlingen pågår 23-29 augusti.

Jonna Eriksson och Brave forever blev i helgen Maturity Champion i grenarna trail, pleasure och hunter i söndags. Maturityt är för 5-6 åriga hästar.
Ägare och uppfödare är Mia Bråve som själv efter 10 års frånvaro på Europa-arenan återigen äntrat tävlingsringen med Bråvestas egen uppfödning Brave forever. De har hittills fått två brons, i open och amatör halter och i showmanship fick de zone championship brons som bäste svensk, totalt blev de nia i klassen.

Therese Andersson tävlar Brave Awasome Asset, som är yngre halvbror till Brave Forever. Dom är båda efter Sonny Sinola Luck. Ekipaget kom 5.a i pleasure futurityt för 3-4 åringar.  Ägare: Caroline och Lennart Hagelqvist

Måndag blev en fullträff för debutanten Jeane Strömberg och CBS MR perfekt då de tog två Guld i open amatör halter.  Även ett brons i Color Halter till Jeane Strömberg och CBS Mr Perfekt.

Sofie Wedberg och CBS Black Mio Wiz tog fram storsläggan och kammade hem två Guld,  i Amateur och Open Halter.

 

Vi återkommer med mer resultat och du kan se livestream här: http://equinestream.com/

Foto: Figure eight, Europaint Jonna Eriksson och Brave Forever

 

 

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.