Årets största Westernfest

Håll i hatten och knappa in Kulltorp på GPS:en för nu drar det ihop sig till årets mesta WESTERNFEST på HIGH CHAPARRAL! 1-3 juli går en av årets största tävlingar, High Chaparral Horse Show, med massor av spännande och publika grenar, utställare och härligt folk.

WESTERN WEEKEND 1 – 3 JULI

För trettonde året i rad arrangeras Western Weekend helgen efter midsommar. Det blir tre dagar fullspäckade med westernridning, trapperträff och utställare.

High Chaparral Horse Show

HC_Horse-Show_Symb_webHigh Chaparral Horse Show arrangerar vi tillsammans med High Chaparral Western Riders (hcwr). Här får ni uppleva westernridningens mest spännande och publikvänliga grenar. Från fredag till söndag eftermiddag tävlas det i boskapsgrenar som Trail, Heardwork, Team Sorting, Ranch Pleasure, Roping, Barrel Race, Pole Bending, Reining och Working Cowhorse med mera. Grenarna varvas, vilket är underhållande för publiken.

En unik marknad med westernutrustning för både häst och ryttare samt kläder, boots, inredning och indianhantverk finns också på eventarenan.

Läs mer om High Chaparral Horse Show här.

Rendezvous

Rendezvous är en årlig trapperträff under Western Weekend. Då förvandlas prärien till en mötes- och handelsplats för pälsjägare. Här bor och lever trappers i traditionella kläder och utrustning. Päls, skinn och annat hantverks säljs på marknadsplatsen.

DU KOMMER VÄL!!

Om The editors

Se också

Grooming tips

Hej på er,  Så var det måndag igen. Jag har jobbat hela helgen men även fast …

[bsa_pro_ad_space id="14" crop="no"]