Senaste nytt
Home » Annonsera » Hästannons

Hästannons

Medlem Som medlem har du möjlighet att annonsera din häst på webben. Det första du gör är att registrera dig som medlem. När du har registrerat dig får du ett lösenord så att du kan logga in på våra medlemssidor. Sedan kan du enkelt lägga upp, redigera och ta bort dina annonser.  Du kan annonsera obegränsat antal gånger utan att det kostar något.

Hästannonser även i tidningen Vi tar in alla annonser med westernhästar i tidningen i mån av plats. Du kan även annonsera motorfordon, transporter, utrustning, hästgårdar, jobb och andra hästrelaterade produkter – de annonserna publiceras enbart på webben med undantag av sadlar som tas med i tidningen i mån av plats.

Två månader Dina annonser ligger kvar i två månader på webben, om du dessförinnan har sålt din häst eller vara så loggar du in och raderar annonsen. Kom ihåg att ladda upp en bra bild på det du säljer. Din annons läses av fler när den har en bild till texten.

Copyright För allt infört material gäller copyright. Det innebär i korthet att allt innehåll, exempelvis foton,  texter, artiklar, varumärken, illustrationer och grafik, är skyddat enligt lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Du får alltså bara publicera det du själv äger rättighet över eller det du fått lov att publicera från upphovsrättshavaren.

Lägg in din saluhäst här!

Foto: Istockphoto