Årets första tävling

Då är vi äntligen på väg(!!!). Lastbilen går ännu en gång mot Mooslargue, Frankrike. Träning och tävling står på schemat.

I skrivande stund är vi i Jönköping och har kört i ca 3 timmar. Bara 19 timmar kvar haha 😉 Folk frågar ofta hur man orkar åka så långt och sträckköra osv. Men jag älskar att köra runt i Europa med hästarna. Att sätta sig bakom ratten med en riktigt god kaffe, bra musik eller en skön podcast och veta att allt roligt just precis nu är framför en. Det är en så härlig känsla av frihet och spänning. I love it!

Vi har med oss tre hästar. Den ena hästen som är med är den jag rider. Drömmen är att leasa eller köpa honom så att jag kan tävla honom inom en snar framtid men just nu är jag bara överlycklig över att jag får ta med honom och träna honom där. Jag ser verkligen fram emot vår utveckling tillsammans i Frankrike. Även fast det bara är 10 dagar så vet jag att det kommer att hända så mycket. Han är ganska grön så den här resan kommer göra honom gott.

Har ni varit på Horse Academy i Mooslargue någon gång? Om inte så är det verkligen värt ett besök. En fantastisk anläggning som ligger i en idyllisk by där alla hus är pastellfärgade. De arrangerar många reiningtävlingar och där håller även Morey Fisk till. En enligt mig väldigt inspirerande person och ryttare! Om jag inte minns helt fel så tror jag även att de arrangerar lite tävlingar inom andra westerndiscipliner, så det finns något för alla westerngalningar här!

För mig är denna plats väldigt speciell. Det var mitt första riktiga möte med reining och även mitt första möte med hästen jag rider nu. Första gången jag var i Mooslargue var nästan ett år sen och då fantiserade jag om att få rida Double inne på arenan där och vet ni vad, nu ska jag göra det! Är inte det häftigt? Det visar att allting är möjligt och att man kan göra precis vad man vill bara man tror på sig själv och aldrig slutar kämpa.

Jag kommer självklart att blogga och lägga upp bilder därifrån. För daglig uppdatering så får ni gärna följa mig på instagram: elinorae

Ha en underbar helg alla fina.

Au Revoir<3

 

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …