BACK IN BUSINESS

Kollar på datumet på senaste inlägget jag skrev här, det var så sjukt längesen. Jag har velat skriva flera gånger. Jag har flera inlägg och krönikor färdigskrivna på datorn men jag har inte satt mig till ro och tryckt på publicera. Varför? Det har varit minst sagt kaotiskt. I månader. Först började den fysiska hälsan strula till det ordentligt för mig. Det var läskigt. Sen när jag fått rätsida på det så gick den ena efter den andra planen i kras vilket krossade mig totalt. Jag försökte följa en plan som innerst inne inte kändes helt rätt i hjärtat. Ignorerade varningsignalerna från magen.

Jag hade skapat en bild i mitt huvud som jag ville fullfölja. Ingen gillar väl att byta riktning när man haft ett så tydligt mål? Men känns det inte rätt så finns det inte så mycket att göra. Jag vill omge mig av varma, inspirerande människor som får mig att må bra och om jag är på en plats där jag känner motsatsen, då kommer jag ta mig därifrån.

Jag vet inte om alla förstår hur fort det går att bli nedbruten om man omger sig runt negativitet. Ni vet när man känner att ens tillvaro känns tung och mörk. När dåliga händelser avlöser varandra? Jag tror inte att jag har otur och att det är synd om mig när det händer. Jag är a l d r i g ett offer. Jag är helt säker på att när det sker upprepande dåliga händelser så måste man förändra sitt liv. Oavsett om det är att jag måste ändra mina tankar till mer positiva, byta jobb eller kanske se över min vänskapskrets.

Jag vet att många blir upprörda över mitt sätt att tänka men det gör mig inget. Att fokusera på det positiva och på drömmar istället för negativitet och farhågor fungerar för mig!

Så nu är jag på banan igen, även om vägen hit varit minst sagt krokig. Tack vare familj, mig själv, vänner, pojkvän, mina djur och lite onlineshopping. Inget läker sår som nya träns!

Jag älskar att skriva krönikor och jag har en RIKTIGT spännande som jag jobbar på just nu men i övrigt kommer det bli mest inlägg om min hästvardag med träning, tävling, egna företaget, shopping etc. Så håll på bloggen!

Kram, Ellie


Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …