Senaste nytt
Home » Livsstil » Cowgirl dream

Cowgirl dream

Hej!

Hoppas allt är bra med Er 😀

Jag är sådär typiskt “tjejig” när det kommer till krämer, parfymer, nagellack, hårvård och smink. När jag tänker efter kommer jag nog aldrig mer behöva köpa något som går inom genren “skönhet”. Man intalar sig själv att; “nej nu är det bra!” Så släpps en ny doft och så råkar även den hamna i badrumsskåpet. När man försöker göra plats för den så hittar man 7 andra burkar och bara; “vem har ställt dem här? Den har jag aldrig köpt.”

Sedan kommer dagen då man ska packa inför tävling. Har en jättefin lista och förberedda mappar/väskor/tygpåsar till hästarna. Där finns plats för rena prylar och smutsiga. Allt är perfekt viket och kliniskt rent. Själv packar man i en ica-påse.

Då man ofta ligger ute några dagar så märks det ganska väl att man packat i just en ica-påse. Det är inte bara en gång jag fått duscha i hästarnas schampo, försökt flaxa mig torr likt en tranas parningsdans och tillslut torkat mig med toapapper för att sedan söka igenom hela rummet på eventuella kameror som kan ha filmat spektaklet. Sen ska man försöka kladda på lite smink och hittar mascaran i hästarnas medicinlåda samtidigt som man förtvivlat letar efter läppstiftet man skrev upp sina start-tider med dagen innan. Man får liksom göra det bästa av situationen. Så länge man har sina boots och ett leende liksom.

Det här med häst och skönhet går inte riktigt hand i hand alltid. Inte samtidigt i alla fall och definitivt inte om man under några dagar lever väldigt trångt. Det händer bara på Instagram. Egentligen är det hästgrejer högt och lågt. Och någonstans i högen ligger mina grejer utspridda. Men nu Ni!

Nu har jag hittat en resande hästtjejs dröm! Jag tänkte dela med mig av den som ett litet tips till mina trogna läsare då många ville ha lite mer tips- och vardagsinlägg.

En väska med fack för allt och händig storlek samtidigt som den rymmer mycket mer än man tror 😍 Jag menar, man kan till och med knäppa fast nycklarna i ett knäppe i väskan så man hittar dem direkt. (Tänk vad mycket tid jag kommer få över att göra roliga saker på!)

Nu har jag skaffat en regel; i den här väskan får inga hästgrejer ligga! Tänk att jag ska få en egen väska som bara är till mig, medans hästen har minst 10. Vet inte hur jag tänkt men uppenbarligen så prioterar jag mig själv sist. (Livet som tack freak)

Det finns ett fack i botten där man t.ex. kan ha sina boots, så man kan skilja dem från sina rena kläder. Det medföljer även en uppvikbar skönhets-box, som en liten necesär. Den kan man hänga upp och så har man en perfekt grooming-board fast till sig själv. Ett stort klädfack och lite små-fack för smått och gott där även drickaflaskan ryms.

Så glad, visste inte att de fanns på marknaden i cowgirl-style. Ville bara tipsa alla andra som har det som mig! Ibland får man unna sig själv något 😉 Det är okej!

instagram: rosieellinor

Kram

Om Rosie Blomquist

Rosie Blomquist är en 22-årig tjej från Skaraborg som tävlar timed events; barrel race, team penning och team sorting. Hon tränar problemponnier till att bli trevliga ridkompisar och är sambo med Filip, som delar intresset för hästar och hundar.

Se också

Koliktider – här är tipsen!

Att hästen drabbas av kolik är aldrig kul, minska risken för att hästen ska drabbas …