Europamästare på Americana

601499_10200544772409442_61333847_n

Foto skärmdump FB

Häromdagen stod det klart att vi hade fått en svensk Europamästare genom Jenny Mathisson som tillsammans med sin häst Star By The Bay  tog hem titeln i klassen ERCHA Cowhorse non pro Limited bridle. Men hon är inte den enda svensk det gått bra för under ERCHA-EM på Americana. Och om man kan spå en trend med tanke på årets resultat, så är det att numera är det tjejerna är på G inom svensk och europeisk cowhorse…

Madlen Thorvaldsson slutade som 10:a tillsammans med den egna uppfödningen High Eagle Eye Jac med score 264,00 i klassen ERCHA Working Cow Horse Limited Open Bridle, de deltog även i ERCHA Working Cow Horse Open Bridle även där blev de placerade som nr 10.
 Josefine Åberg slutade som femma i finalen tillsammans med Mia Rainmaker score 384,5 i klassen ERCHA Reined Cowhorse Futurity Limited Non-Pro 3&4y old.  Josefine deltog även i ERCHA Reined Cowhorse Futurity Non-Pro 3&4y old och där kom ekipaget fyra.
Madlen tävlade även en 3-årig hingst som heter Cash This Boonsmal, ägare Manuela Schönnherr. Hästen är importerad från USA och han kom i ERCHA Futurity Open på 11:e plats, de deltog även i limited open och där kom ekipaget 6:a.
Riktigt riktigt roligt. Grattis till era framgångar önskar vi på LuckyRider.
Samtliga resultat från ERCHA-EM på Americana hittar du här

Om The editors

Se också

Del 1. Att sätta pris på ett föl.

Kvällen 24 januari 2023. Jag har precis startat upp en idé, en början på en …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[bsa_pro_ad_space id="14" crop="no"]