Europamästare på Americana

601499_10200544772409442_61333847_n

Foto skärmdump FB

Häromdagen stod det klart att vi hade fått en svensk Europamästare genom Jenny Mathisson som tillsammans med sin häst Star By The Bay  tog hem titeln i klassen ERCHA Cowhorse non pro Limited bridle. Men hon är inte den enda svensk det gått bra för under ERCHA-EM på Americana. Och om man kan spå en trend med tanke på årets resultat, så är det att numera är det tjejerna är på G inom svensk och europeisk cowhorse…

Madlen Thorvaldsson slutade som 10:a tillsammans med den egna uppfödningen High Eagle Eye Jac med score 264,00 i klassen ERCHA Working Cow Horse Limited Open Bridle, de deltog även i ERCHA Working Cow Horse Open Bridle även där blev de placerade som nr 10.
 Josefine Åberg slutade som femma i finalen tillsammans med Mia Rainmaker score 384,5 i klassen ERCHA Reined Cowhorse Futurity Limited Non-Pro 3&4y old.  Josefine deltog även i ERCHA Reined Cowhorse Futurity Non-Pro 3&4y old och där kom ekipaget fyra.
Madlen tävlade även en 3-årig hingst som heter Cash This Boonsmal, ägare Manuela Schönnherr. Hästen är importerad från USA och han kom i ERCHA Futurity Open på 11:e plats, de deltog även i limited open och där kom ekipaget 6:a.
Riktigt riktigt roligt. Grattis till era framgångar önskar vi på LuckyRider.
Samtliga resultat från ERCHA-EM på Americana hittar du här

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.