Här håller vi till

Hej alla fina hästmänniskor,

Har ni haft en bra dag? Det har jag! Häst 8-16, blir inte bättre än så, enligt mig. Dessutom trängde sig solen igenom molntäcket och jag var tvungen att sätta på mig solglasögonen när jag red. Om inte det är ett vårtecken så vet jag inte vad som är!

Har fått lite frågor om hur det ser ut på ranchen så tänkte ge er en liten sneakpeak. Vi håller till i Stockholm, Ekerö. Vi har endast stått här i några månader men trivs riktigt bra. Det bästa med det här stället är att hästarna alltid kommer i första hand, no matter what.

Ridhuset som ni ser på bilderna är helt nybyggt! Det är det finaste ridhus jag någonsin ridit i. Vi har ridit på utebanan från oktober till mitten av januari. Utebanan är superfin med en grym utsikt men jäklar vad tufft det har varit vissa dagar. Att lyckas hålla ett bra underlag utomhus i Sverige är en konst. För hårt, för halt, för geggigt osv. En stor eloge till alla er där ute som inte har tillgång till ridhus och ändå kämpar på utebanan trots kyla, snö och regn. Ni är verkligen grymma!!!

 

Instagram: elinorae

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …