Magasinet

Om LuckyRider Livsstilsmagasinet Lucky Rider startade 2005 och var den första tidningen på Skandinaviska marknaden som helt fokuserade på westernridning och western lifestyle. Med ett eget segment på tidningsmarknaden och en snabbt växande skara läsare så blev tidningen snart etablerad. Idag är LuckyRider ett starkt varumärke för alla som är intresserade av westernridning och western lifestyle och en av de största aktörerna bland hästmagasin i Skandinavien.

Läsning för alla. Vare sig du har häst eller inte finns det läsning i Lucky Rider. Livsstilsreportage, porträtt, träningsartiklar och tävlingsbevakning. Lucky Rider letar rätt på kända tränare som delar med sig av sina kunskaper. Vi besöker de originella personligheterna som vågar leva ett annorlunda liv och berättar om dem. En tidning med hästprofil – med en majoritet av vuxna läsare och kanske den enda hästtidningen där läsekretsen består av hälften män och hälften kvinnor.

Läsare runt om i världen – och medarbetare. Då LuckyRider är Skandinaviens enda westernmagasin så har läsare från alla våra grannländer hittat oss. Tidningen har många prenumeranter i Finland, Norge och Danmark men är också spridd i flera länder i Europa. I Sverige, Norge och Finland finns tidningen att köpa i affärer. Våra medarbetare är spridda runt om i landet men vi har även medarbetare så långt borta som i USA.