Makeover

Hej!

Hoppas Ni haft en härlig jul och att Ni preppar för ett fantastiskt 2019.

Själv sitter jag med världens förkylning och feber. Så segt! Slår aldrig fel när man har lite semester.

Om man får klaga lite till så har vi skridskobana på vägarna här uppe. Vi red en sväng på tjejerna som är broddade men det var rätt halt ändå, så resten får stå idag då de är barfota/obroddade. Om någon vill sponsra med ett ridhus så är det bara att hojta 😉 nej men skämt åsido, vi får ta tag i de andras fötter här när pappa repat sig lite bättre. Han har ju legat på sjukhus efter ett fall så jag har inte velat pressa honom med det.

Istället har vi putsat upp lite läder. Jag började med mina boots. Jösses vad man misshandlar dem ibland. Jag har samlat på mig tre par som jag använder. (Jag hade lite svårt att motstå Lucky Riders Boots shop när den var igång!) Jag har två par arbets-boots och ett par fantastiskt fina struts-boots som jag är lite mer rädd om.

Jag använder i princip inte boots under vinterhalvåret. Så det var läge att putsa upp dem och ställa in dem i rumstemperatur.

Är Ni noga med Er utrustning? 

Dessa använder jag till mina boots.
Mina ögonstenar. Justin, struts-boots.
Ariat, med leopard inuti och på sporremmar.
Ariat, med cowhorse-sporrarna på.

De blev ju som nya, även om de är sådär gött ingågna.

Passa på att putsa upp dina boots också! Nu när man (vi iaf) slipper leran så kan de behöva återhämta sig lite. De torkar ut så fort när de står ingrodda i skit.

Ha det fint hörrni!

instagram: rosieellinor

Stor kram

Om Rosie Blomquist

Rosie Blomquist är en 25-årig tjej från Skaraborg som främst tävlar timed events; barrel race, team penning och team sorting. Hon driver Rosie B Barrelhorses och är sambo med Filip, som delar intresset för hästar och hundar.

Se också

Lars Bråve in memoriam

Westernvärlden har förlorat ännu en välkänd personlighet då Lars Bråve, Billesholm, gick bort i veckan …

[bsa_pro_ad_space id="14" crop="no"]