Ny Westernfashionbutik

Trots allt finns det ljusglimtar i våren 2020. En ny westernbutik har sett dagens ljus, belägen i Kungsbacka bredvid Börjes Tingsryd. En av initiativtagarna är Anna-Karin Tiberg..

– Det hela började med att vi blev sammankopplade av en gemensam tränare. Vi har Quarterhästar och Cissi Lorenz och Fredrik Lorenz sökte efter utrustning och tyckte utbudet var smalt, berättar Anna-Karin som var på väg att ta fram ett eget brand. Hon hade också rest en del i USA och blivit inspirerad att öppna butik – men ville göra det tillsammans med likasinnade. Sagt och gjort. Alla tre är entreprenörer och driver företag sedan innan. Cissi är djursjukvårdare och Anna-Karin har jobbat som säljare i hästbranschen, blomster, styling och inredningsbranschen.

– Vi pratade ihop oss och insåg att vår bakgrund var en perfekt match och vi insåg snabbt att vårt koncept är unikt och inte finns i Sverige sen innan, säger Anna-Karin.

– Vi säljer fashion, westernutrustning, boots, smycken, inredning, tävlingsutrustning, hattar mm mm. Vi har tagit in märken som inte finns i Sverige sedan innan och som är heta i USA. Hos oss kan alla western- och countrylovers handla oavsett om du gillar häst eller inte, vi har också alla prisnivåer på vårt utbud.

– Vi kommer även att anordna föreläsningar och ha en hel del happenings i butiken och på olika events. Man kan handla i vårt showroom eller i vår webbutik, förklarar Anna-Karin vidare.

– Vill man ha egen privat shopping i vårt showroom så går det fint att boka en egen tid för det. Just nu ritar vi på en egen kollektion som vi hoppas kunna lansera under året, avslutar Anna-Karin.

Vill du veta mer besök www.westerntackandfashion.com

Om The editors

Se också

Framgång är ett val

En ny bok har öppnats för 2019. En bok som ska fyllas med innehåll, ett …

[bsa_pro_ad_space id="14" crop="no"]