Per, Robert och Göran till Eurohorse

Nu börjar det så sakta dra ihop sig mot årets största hästmässa, Eurohorse. LuckyRider finns förstås på plats och i år får vi se några kända namn i westernsammanghang i paddockprogrammet. Per Larsson finns där med Eamon Hickey och BYS i en clinic om den unga hästen Hantering och kommunikation. Per Larsson som oturligt skadat handen i en skidolycka, kommer inte att rida, men det kommer däremot Robert Lagergren att göra. Per och Robert kommer att visa och berätta hur utbildningsgången är av westernhästen och förstås får vi möjlighet att se hur man tränar hästen på en cuttingmaskin.

–Robert är en gammal elev till mig vilket gör det extra roligt att det går så bra för honom. Jag är riktigt glad att han är med och visar på Eurohorse, berättar Per Larsson.

Från Jultorp Ranch kommer Göran Lindström och visar vad man kan få lära sig där. Är du sugen på att lära dig mer om westernridning och hur du med lätta hjälper kan skapa en god kommunikation med din häst så ska du boka in dessa clinics i ditt program.  Jultorp drar ju i dagarna igång sin kursverksamhet och även ridskolan så vill du veta mer om Jultorp och vad de har att erbjuda så finns de på plats under hela mässan.

Hela paddockprogrammet hittar du här:

www.eurohorse.se/for-besokare/paddockprogrammet/Paddockprogram-2015/

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.