SQHA lyfter fram våra svenska ungdomar!

Nu har du chansen att bli uttagen till Svenska ungdomslandslaget 2014, som har siktet inställt på Youth Scandinavium cup på Bökeberg.

Initiativintagaren Charlotte Nordh tillsammans med Erik Brodin kommer vara truppens tränare under året och tillsammans ska de finnas som stöd och support. Deras främsta mål är att alla ungdomar ska få en chans att visa sig på tävlingsbanan och känna sig trygga där.

Alla kan söka och det enda kraven som är att man har en egen eller familjeägd häst, alla raser välkomna i B laget och i A laget måste man ha en Quarter, samt att man är medlem i SQHA.
Första träffen kommer att bli 8 Mars (plats ej spikad), där alla tillsammans går igenom klasserna, prata om youth cupen. Man ska även plocka ut 6 stycken som går direkt till A laget och redan i år tävlar för Sverige. B – laget är med på träningar och andra aktiviteter under året och chans till plats i A laget 2015.

Anmälan ska senast på nu på måndag 3 februari. Så tveka inte nu, ta chansen för ett riktigt roligt och lärorikt år med massa andra ungdomar, hästar och westernridning.

Ni når Charlotte på mail: charlotte.nordh@sqha.com telefon: 0734 – 03 83 14

AQHA Youth
Selina Nilimaa Pettersson med sin häst, Russ-Arab korsningen Bonnie

Text: Åsa Zandelin
Foto: Selina Nilimaa, privat

 

 

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.