Världsmästaren Joe Heim håller exklusiv camp i Norge och Danmark

19-20 augusti händer något helt sensationellt i Norge! För första gången kommer det att hållas en camp med en flerfaldig Världsmästare som ska inspirera och lära ut cutting och cowcence. PASSA PÅ DU SOM ALLTID VELAT TESTA, platsen är på Harkerud Heste- og Aktivitetssenter. Det är AQHA, NCHA, NRHA World Champion och NCHA Triple Crown Champion JOE HEIM som kommer att hålla en camp i Norge och en i Danmark.

–Jag vill dela min stora passion för cutting och inspirera andra att prova på för det är den ROLIGASTE av alla westerndiscipliner, försäkrar Joe Heim. Så grabba cowboyhatten och dra på bootsen för till denna helg är ALLA VÄLKOMNA. Det kommer att finnas något för alla åldrar och ryttare och såväl publik som deltagare. Det blir cuttingdemonstrationer, barrel racing, team events och mycket mer!

Campen i Norge passar både dig som är helt ny och inte tidigare haft möjlighet att arbeta med boskap såväl som den lite mer erfarne boskapsryttaren. Joe kommer att ge demonstrationer och arbeta med ryttaren som kommer att få gå in i hjorden och plocka ut ett djur i taget. Han kommer även att hjälpa de mer erfarna ryttarna med hur regler, principer och filosofi kring cutting ser ut och hur du applicerar det på din ridning. Han kommer också att tala om hur viktigt det är arbeta med sann horsemanship och vad det egentligen betyder.

26-27 augusti på Torben Larsens i Danmark

Den Danska clinicen kommer att jobba på den andra änden av spektrat. Här kommer Joe att fokusera på dig som vill utvecklas vidare inom tävling eller med ditt horsemanship. Det kommer att finnas något för alla nivåer av tävlingsryttare inklusive en herdwork klass.

På båda camps så kommer det att finnas norsk/svensk/dansk översättning för den som behöver extra hjälp.

Läs mer och anmäl dig här:

www.joeheiminternational.com

https://www.facebook.com/joeheiminternational/?fref=ts

Om The editors

Se också

Unghästträning med Walle Wass del 2

Waldemar Wass och unghingsten Silver Sacramento. En serie i 20 delar där Waldemar Wass får …

[bsa_pro_ad_space id="14" crop="no"]