Home » Horsemanship » Ny bok av Hearts & Horses

Ny bok av Hearts & Horses

Lagom till julklappstider kommer Mikkel Oster, Hearts & Horses, ut med en bok som säkert kommer ligga under många granar på julafton.

Mikkel Oster är hästpsykolog och en uppskattad mentor för många hästmänniskor i Sverige. Den här boken är ett led i hans starka mission att verka för en högre standard på svensk hästhållning och utbildning. 

– “Jag vill att den grundläggande utbildningen som alla barn, ungdomar och nya hästentusiaster får på landets ridskolor ska förbättras. Jag vet efter många års observationer att de flesta relationer mellan hästar och människor bygger på att människan dikterar villkoren, på ett sätt som gör det omöjligt att uppnå ett sant partnerskap. Runt om i landet finns alldeles för många så kallade problemhästar, helt i onödan. Mitt jobb har i många år varit att hjälpa de här hästarna och deras ägare, och jag vill att många fler ska kunna göra det samma, då lösningen ofta är väldigt enkel.” säger Mikkel Oster. 

Boken ger varje hästentusiast verktyg att öka sin förståelse för hästar och nå ett partnerskap där både häst och ryttare kan växa och utvecklas som individer. 

Verktygen bygger på hästpsykologi och naturlig och effektiv kommunikation, som boken går igenom, steg för steg. 

– “Alla hästmänniskor jag har träffat drömmer om den friheten och glädjen att kunna rida ut över fälten tillsammans med sin bästa fyrbenta kompis. Och, med den erfarenhet och kunskap som jag haft förmånen att bygga upp så anser jag att det är mitt ansvar att sprida mina verktyg. Jag vet att de kan bidra till en värld med gladare relationer mellan hästar och människor.” säger Mikkel Oster. 

Mikkel Oster är aktuell med en uppvisning på Eurohorse 2020 och sin egen Sverigeturné med start i mars hos Göteborgs Galoppsällskap. 

Om Redaktionen

Se också

Framgång är ett val

En ny bok har öppnats för 2019. En bok som ska fyllas med innehåll, ett …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *