Mera från Paintchampionatet

IMGL9794ui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vid Paintchampionatet på Grevagården var det många som utmärkte sig genom fina prestationer. För familjen Jangelind var Paintchampionatet en familjeangelägenhet då både mor och son tävlade. Familjen fick åka hem med en hel massa rosetter. Hur många blev det under vi på LuckyRider?

–Det kanske låter lite konstigt men jag kommer knappt ihåg alla resultat!  Jag var i nåt slags lyckorus hela helgen så jag minns inte varenda placering. De viktigaste, alltså medaljerna, minns jag dock och vi fick med oss fem medlajer hem. Silver i Amt Showmanship Bronze i Amt Hunter Under Saddle Silver i Sr Hunter Under Saddle GULD i Amt Western Pleasure och Silver i Sr Western Pleasure.

Sonen, Tobias Jangelind är 11 år och tävlade Desirees häst MRS Heaven Sent i Youth Halter. Där blev han 1-2-1 (dom var två i den klassen) Han var också med i Youth Showmanship plac. 1-1-1 .

Foto: Mi Ritzén

Om The editors

Se också

Hästar i trafiken? What ever…

Okej, nu är jag lite upprörd. Jag vet inte hur många tusentals mil jag har …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.