Senaste nytt
Home » Nyheter » SQHAs kassa förskingrad, polisanmälan gjord

SQHAs kassa förskingrad, polisanmälan gjord

Westerngalan på Jultorp Ranch under helgen fick en något dämpad stämning då det på SQHAs informationsmöte framkom att SQHAs kassa enligt utsago är förskingrad och att denna förskingring skett under 2013-2014.

SQHA har under de senaste åren vänt det negativa resultatet från 2009 då kassan visade ett minus på 369 tusen kronor. Under vintern har det förekommit spekulationer på sociala medier bland annat om varför fakturor inte betalts. Inför årsmötet uppdagades så att kassakistorna i princip är tomma och det utlysta årsmötet fick bli ett informationsmöte för att berätta för föreningens medlemmar om den uppkomna situationen. SQHAs ordförande, Peter De Vos, har polisanmält föreningens kassör.

Vad som nu händer föreningen är i dagsläget oklart men revisorn, Christer Petersson, har hittat ett flertal obetalda räkningar, bland annat en till Axvalla på 220.000 kr. Revisor Christer Petersson meddelar att utifrån det han har sett så här långt i genomgången av alla ekonomiska transaktioner så är ca 800.000 kr förskingrat från SQHA. I det informationsbrev som föreningens skickat ut till sina medlemmar har man skapat en tidslinje över fakta som man har idag och man kommer att utlysa ett nytt årsmöte inom ca 6 veckor.

 

 

 

Om Redaktionen

Se också

Cowgirl dream

Hej! Hoppas allt är bra med Er 😀 Jag är sådär typiskt “tjejig” när det …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 13 =