En ny start

Hej!

Hoppas allt är bra med Er.

Tidigare i veckan fick jag frågan om att “komma tillbaka” lite här igen. Frågan behövde väl inte någon längre tid av övervägande innan jag bestämde mig för att- javisst! Jag behövde nog bara en liten morot.

Det har varit en hektisk sommar med träningar och tävlingar i framkant. Jag har lagt mycket fokus på Sessan och även välkomnat min unghäst Boon in i tävlingslivet. Utöver två tävlingshästar så tränar jag även Filips Grace på veckodagarna, motionerar mina ponnyer, rullar ett företag, sköter sysslor och jobbar mina timmar på mitt ordinarie jobb. Dagarna har sprungit iväg i rasande takt med andra ord.

Nu har hösten omfamnat oss och lugnet infinner sig! Detta gör att jag har lite mer tid för att vara aktiv här.

Jag har en del spännande nyheter. Ny häst, avelsplanering, framtidsplaner, tips och en del minnen från sommarens tävlingar.

Jag börjar bli bortskämd med att skriva meningen “vi har haft en fantastisk säsong” men vi har verkligen haft det igen. Sessan är helt otrolig och har även i år vunnit alla sina starter mot Sveriges elit i barrel race. Vi avslutade även säsongen med två SM-guld av två möjliga i boskapsgrenarna team penning och team sorting med vårt lag indijanart.com. Jag nyper mig i armen varje dag över att den eldiga rödtotten till häst faktiskt är MIN bästa vän.

Jag tänkte väl bara kika in och berätta att jag är tillbaka!

Allt gott och en stooor kram från mig ❤

instagram: rosieellinor

Foto: Gert Andersson

 

Om Rosie Blomquist

Rosie Blomquist är en 25-årig tjej från Skaraborg som främst tävlar timed events; barrel race, team penning och team sorting. Hon driver Rosie B Barrelhorses och är sambo med Filip, som delar intresset för hästar och hundar.

Se också

Registrera din gamla quarter

AQHA gör det nu billigare att registrera din äldre quarterhorse. AQHA uppmuntrar nu tidig registrering …